Recensies

 

Toen ik las dat Rob op een beurs bij mij in de buurt zou zijn, wist ik dat ik er naar toe “moest” en ik wist niet waarom.
Toen ik later die dag naar huis ging wist ik het wel, ik kreeg van hem een hele heldere reading, waar ik veel aan had.
Een tweetal weken later zag ik dat Rob zijn certificaat gehaald had voor SoulKey therapeut en heb ik een sessie geboekt.
In deze sessie heeft Rob mij meegenomen op een mooie zielenreis, waarin voor mij heel duidelijk werd welke situaties uit vorige levens nog steeds invloed op mij hebben in dit leven.
Werk aan de winkel voor mij, waarbij Rob mij aangeboden heeft te helpen en waar ik zeker gebruik van ga maken.

Nathalie Gruben

 

Vorige week heb ik een coachingstraject afgerond met Rob en Lia. Toen ik zwanger was, heb ik Rob leren kennen op een beurs. Toen mijn dochtertje eenmaal geboren was, heb ik met Rob contact opgenomen om raad te vragen over waarom ze de eerste weken veel huilde en alleen sliep als ik haar vast hield. Naar aanleiding van mijn vraag kwamen Rob en Lia langs om dit te bespreken en hierbij te helpen. 

Tijdens deze ontmoeting kreeg mijn dochtertje van toen 1,5 maand oud een energetische healing van Lia, om weer meer rust in haar lichaampje te brengen. Wat er speelde waren de bekende darmkrampjes van pasgeborenen, maar ook veel angst en onrust in haar lijfje. 

Hierover heb ik van hen informatie en praktische tips gekregen, wat voor mijn gevoel aansloot op het gedrag van mijn dochter. Na deze ontmoeting en healing, ben ik met deze info aan de slag gegaan en is mijn dochtertje rustiger geworden. Dit was erg geruststellend om te merken!

Bij mijzelf speelden er ook nog een aantal punten waar ik hulp bij kon gebruiken. Via digitale coachingssessies met Rob zijn deze nagenoeg opgelost, in de zin dat ik er weer zelfstandig mee aan de slag kon! Het feit dat deze sessies via beeldbellen gingen, betekende dat ik in mijn eigen vertrouwde woonkamer – aan mezelf kon werken. 

Ik ben goed geholpen door jullie op een informele maar doeltreffende manier, dankjulliewel! 

Mandy de Graaf

 

 

Lieve Lia en Rob langs deze weg wil ik jullie 1000x danken.
Sedert eind vorig jaar was ik gevallen, gevolg drie gebroken ruggenwervels en een ingedeukte . Tijd met enorm veel pijn, week platte rust ziekenhuis. Helaas de pijn verergerde, operatie terug week ziekenhuis. De pijn verplaatste zich naar mijn onder rug en benen. Kon bijna niks meer, krijg twee maal per week familiehulp. Dank aan een schat van mijn beste FB vriendin kwam ik terecht bij Roblia !
Ongelooflijk, en bijna niet met woorden te omschrijven ……kreeg reiki van Lia en magnetiseren van Rob.
Dit op afstand op afgesproken tijdstip.
Echt woorden tekort wat me overkwam.
Voelde me gedragen , rustig , de pijn ebde weg.
Heb me nooit zo gedragen gevoeld, wat die twee engelen in mij teweeg brachten. Maanden geleden dat ik me zo goed en pijnloos voelde !
Zelfs mijn partner viel het op, dat ik er in tijden niet zo goed uitzag. Eerlijk voor mij is het zo fantastisch !
Jullie zijn prachtmensen, die samen met Lida weer een groot lichtpunt brachten in mijn leven. Zelf raakte ik geïsoleerd van de buitenwereld, waarbij ik mij nog slechter ging voelen.
Van de eerste behandeling reeds resultaat. Dikke dikke merci aan deze drie prachtige mensen !
Christine Maes

 

Ik heb ook een healing mogen ontvangen van Rob en Lia. Het was heel fijn om te ervaren en ik voelde mij nadien veel beter. Rob en Lia zijn hele liefdevolle en oprechte mensen met een goed hart. Ik reken een healing zeker aan.
Karen de Vries

 

Ik heb met plezier een healing van ze mogen ontvangen.
Heb al meerdere healings van anderen mogen ontvangen.
Maar deze healing was toch echt de beste.
De healing was heel krachtig en liefdevol.
Het mooie is dat na de healing hele bijzondere dingen op mijn pad kwamen.
Echt een aanrader dus.
Lida Den Hartog

 

Rob, bedankt voor de Ster tarotlegging die ik heb gewonnen! Ik ga een en ander laten bezinken, maar kan hier al heel veel in herkennen! Ga beslist nog vaker contact met jullie opnemen!
Jose de Waal

 

Lieve Rob & Lia, ik richt in deze recensie mijn dankbaarheid naar jullie. Ik heb net een mooie en bijzondere healing van jullie mogen ontvangen, ik voel mij gezegend. De beleving op het moment zelf en daarna de bevestiging van jullie kant, was heel bijzonder. Zo zie je dat beleving, energie en spirituele verbinding geen grenzen heeft. En niet gebonden is aan plaats en tijd. En mooi hoe in vertrouwen energie en verbinding mag samenkomen, om te helen en verder te groeien. Dank jullie wel lieve Lia en Rob, jullie zijn twee mooie spirits en samen zijn jullie krachten nog mooier & sterker gebundeld. Namaste!
Esmeralda Sitompul