Recensies

Bloemenseance met Evita Poort – Het was zó de moeite waard. Genoten van de avond.

Jacqueline den Hertog

Diverse workshops, alle modules Zelfontwikkeling en de Spirituele Basistraining mogen volgen.♥ Het heeft werkelijk mijn leven veranderd! De manier waarop ik tegen dingen aankijk, hoe ik ze beleef en zie en vooral hoe ik naar mijzelf kijk en mij over mezelf voel. Laagdrempelig, spiritueel high, maar ook down to earth, veel humor, duidelijke uitleg en alle ruimte voor het delen van ervaringen en stellen van vragen. Echt een aanrader! Vooral de modules Zelfontwikkeling zijn life-changing! Schatten van mensen en echt een power-team, warm, welkom en liefdevol! Lia leidt prachtige meditaties en komt met geweldige inzichten. Rob weet met zijn aanpassingsvermogen de theorie serieus en vermakelijk op iedereen over te brengen. Ben je op zoek naar jouw eigen kracht? Hier weten ze jou daarin te zetten!! 🥰

Sas Korving

Workshop Encaustic Art – Ik was bij deze workshop en heb genoten! Van de sfeer, de ervaring, de oefeningen, de kleuren en vormen, de interpretaties, de uitdaging (aan mezelf), de wijze woorden van zowel de trainers als de medecursisten. Rob, net als op de beurzen straal je wijsheid, begrip en respect uit als je les geeft. Je geeft hoop op verbetering, nuttige inzichten en je helpt de deelnemers hun situatie en zichzelf vanuit een breder perspectief te bekijken. Rob en Lia, dank voor deze bijzondere middag, ik heb er veel van geleerd. En ben meteen op jullie site gaan kijken welke andere workshops en trainingen jullie geven.

Sabrina

Access Bars – 2 maanden geleden ben ik bij Lia Braam begonnen met Access Bars. In eerste instantie voor mijn migraine aanvallen, die ik al van kinds af aan heb. In totaal heb ik 3 behandelingen gehad. Na de eerste behandeling heb ik nog 1 aanval gehad. Sindsdien is de zware migraine weggebleven. Het mooie is dat ik tijdens en na de behandelingen nog veel trauma aan het loslaten was. Blijkbaar zaten er toch nog veel onverwerkte emoties. Ik weet nu eigenlijk wel zeker dat mijn migraine verstopte emoties waren. Ik voel me nu zo bevrijd en sta nog steviger in het leven alles gaat me veel gemakkelijker af. Wat ik ook bijzonder vond is, dat het loslaten van mijn trauma niet met angst gepaard ging. Ik voelde me ook zo vertrouwd en rustig bij Lia en het pand straalt ook heel veel rust uit. Nu, enkele weken later na de laatste behandeling, ben ik nog steeds moeilijke situaties aan het loslaten het werkt dus nog steeds door. Kortom ik zou de Access Bars zeker aanraden. Het is zo fijn om bevrijd te zijn van die zware aanvallen! Ik ben zeker van plan om meer behandelingen te gaan nemen als ik dat nodig heb.

Lida den Hartog

Basistraining Spirituele bewustwording en ontwikkeling – Wat een fantastische reis door het spirituele landschap. Vijf cursusavonden, die je blik openen en verruimen met alle hulp van twee fantastische coaches. Rob en Lia geweldig bedankt. Je bent jezelf helemaal bewust van de mooie ontwikkelingen en verrassingen die het spiritualisme voor je betekenen. De avonden straalden rust en ruimte uit om je optimaal te kunnen concentreren en heel veel te leren ervaren en ontdekken. Ik zou iedereen die nog twijfelt willen aanraden, ga ermee aan de gang en wacht niet. Er gaat een geweldige wereld voor je open. De ervaringen die je meemaakt geven je een massa energie.

Jos van O.

Basistraining Spirituele Bewustwording en Ontwikkeling – Ik heb de Spirituele Basistraining bij Rob en Lia gevolgd en ik heb deze als heel prettig ervaren. Lia weet je in een fijne ontspanning te brengen voordat Rob aan zijn presentatie begint. Ik vond het vooral fijn dat Spiritualiteit uitgelegd werd op een heldere manier (voor iedereen te begrijpen) en dat er daarnaast veel ruimte was voor een lach, vragen en oefeningen. Ik zou hem zeker aanraden!

Nathalie

Workshop Psychometrie 10-9-2019 – Gisterenavond deelgenomen aan de cursus Psychometrie in een hele fijne groep met een hele prettige sfeer. Na een presentatie van Rob met daarin een zeer goede uitleg over Psychometrie en je open stellen voor het ontvangen van energieën in de vorm van gevoelens, gedachten of andere indrukken. Na goede instructies, hoe dit te doen, zijn we aan de slag gegaan in een zeer ontspannen setting door foto’s van medecursisten proberen te ontleden. Verbazingwekkend was wat iedereen vanuit intuïtie over de foto van de ander kon vertellen. Iedereen was erg open en wat er verteld werd kon ook direct worden geplaatst. Voor mij was het een grote openbaring, omdat dit voor mij de allereerste keer was. Je ziet dat je met de juiste inspanning veel meer kunt dan je denkt. Verder met voorwerpen bekijken en bevoelen in groepjes van twee, waarbij ook hier ik elke keer verrast was wat er bij mij doorkwam bij de voorwerpen die ik in handen kreeg. Wat een energie op deze fijne avond. Heel veel geleerd en een fantastische avond beleefd. Bedankt Rob en Lia voor de fijne en ontspannen lessen. Dit krijgt zeker een vervolg.

Peter de Waal

Workshop Psychometrie 10-9-2019 – Ik vond het GEWELDIG! Zo blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan! Zo bijzonder, ik ken mijn eigen krachten niet. Wist echt niet dat ik dit kon. Goede boost in mijn vertrouwen en spirituele groei. Ik ben de engelen en mijn spirituele geliefden zo dankbaar voor hun hulp. Voel me gezegend! Bedankt voor deze geweldige avond! Het was goed verzorgd, mooie powerpoint presentatie vooraf en een goede uitleg. Mijn complimenten!

Tanja van Ree

Ik wil Rob bedanken voor de drie mooie leerzame modulen van Overgave, Zelfliefde 1 en 2. Wat een verrijking hieraan weer mee te mogen doen. Waarom de module Overgave? Omdat ik graag op die manier zou willen leven. Een leven, waarin je ook vervelende momenten leert verwelkomen en accepteren. Ook al is het niet fijn of doet het pijn. Want als je alles toelaat, dan komt rust, harmonie en vertrouwen in je leven. Alles verloopt dan makkelijker en kost minder energie. Waarom de Zelfliefde modulen? Omdat ik vond dat ik dit wel verdiende, een keer lief zijn voor mijzelf. Maar het betekende nog veel meer. Door te leren en ervaren wat zelfliefde betekent en wat er allemaal mogelijk is als je voor zelfliefde kiest, leer je wie je echt bent. Je bent niet meer bezig wat anderen van je vinden. Je wordt zekerder van jezelf en die zekerheid straal je uit, waardoor dat wat je echt allemaal wil tot zijn recht komt en doelen bereikt kunnen worden. Mooie uitleg, opdrachtjes en fijne meditaties. Rob dank je wel! 

Silvia

Modulen Zelfontwikkeling – Ik ben met deze opleiding begonnen omdat ik een duidelijker beeld wilde hebben over het leven, hoe de mens staat in het grotere plaatje, het Al, het Universum, en dan vooral hoe ik dit alles op een praktische manier in mijn dagelijkse leven kan integreren. Ik was op jonge leeftijd al geïnteresseerd in alles wat maar met het spirituele te maken had, maar had me er jarenlang niet meer mee bezig gehouden. Daarom wilde ik nu ontdekken hoe ik het meer naar mijn eigen leven in het hier en nu kon trekken.

In de veilige en ongedwongen setting die Rob en Lia creëerden, begon elke les met een meditatie, veelal een stilte meditatie, waarna de mogelijkheid gegeven werd om erover te vertellen. Niks moest, alles mocht. Ze gaven ruimte om verdiepende gesprekken centraal binnen de groep te voeren, ervaringen uit te wisselen en vooral eye-openers die kwartjes deden vallen. Regelmatig kwam er een ahhh-momentje voorbij. Soms was de uitleg zo logisch, dat ik juist daar te snel overheen stapte. Door daar nu wat dieper op in te gaan en situaties ook van de andere kant te bekijken, kwam er veel duidelijkheid. Eigenlijk zit de diepgang misschien ook wel in de eenvoud.

Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe ik contact kan maken met mijn innerlijke of hogere “ik”. Dit heeft me al een paar hele  mooie antwoorden opgeleverd. Bij sommige onderwerpen dacht ik: “Dit weet ik wel”,  bijvoorbeeld over de balans tussen mijn mannelijke en vrouwelijke kant en dat het noodzakelijk is om die twee in balans te hebben. Toch is dit misschien wel mijn grootste persoonlijke leerpunt geweest. Mijn disbalans bleek zich te spiegelen in datgene wat ik zag in mijn omgeving. Een mooi inzicht! Met de handvatten die ik aangereikt heb gekregen, kan ik nu zelf moeilijke situaties doorleven en afsluiten. Voor dit moment dan, want ik weet inmiddels dat dit wellicht in een diepere laag wederom aan de orde kan komen. In de lesstof zit veel kennis wat gestructureerd wordt behandeld, waardoor je het als een praktisch lijstje van aandachtspunten in kan zetten.

Ik vond het fijn om te zien hoe ieder op z’n eigen manier aan het stoeien is met aardse zaken. Wat we daarvan mogen leren en om te ontdekken dat het niet voor niets is. Rob weet, met zijn talent, de juiste snaar te raken en de vinger op de zere plek te leggen, dat is reuze handig. Lia gaf aanvullend hele waardevolle praktische tips.

Mijn belangrijkste les uit deze opleiding: het is het herkennen van een patroon hoe je steeds doet. Als ik nu weerstand voel in mijn lijf, dan weet ik dat er een patroon in gang is gezet en heb ik de keuze hoe ik daarmee omga: laat ik mijn gedachten de overhand nemen of luister ik naar mijn “hogere ik”?

De opleiding was voor mij een soort vertaalslag hoe het universum en het leven in elkaar zit naar mijn leven in het hier en nu.

Dank je wel Rob en Lia!

Annemiek Wils

Bij Rob en Lia heb ik een aantal modules gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling. De sessies vonden plaats in een ontspannen setting. Rob en Lia weten door hun open en betrokken houding een ontspannen sfeer neer te zetten. Bij het begin van de avond vindt er een meditatie plaats om de eventuele spanning van die dag los te kunnen laten. Aan de hand van een presentatie komen vervolgens aspecten en voorbeelden voorbij die je herkenning en begrip geven rondom het thema dat die avond wordt behandeld. Iedereen krijgt de ruimte persoonlijke voorbeelden uit te wisselen waarover met elkaar een goed gesprek plaatsvindt en Rob de nodige dieperliggende verklaringen geeft. Na elke module ga je gesterkt met meer erkenning van jezelf, en praktische tips en adviezen de deur uit.

Liesbeth te Zoetermeer

De afgelopen maanden hebben digitale coachingssessies met Rob mij erg goed geholpen om dichter bij mezelf te komen. Om erachter te komen wie ik nu eigenlijk ben. Sinds ik moeder ben geworden merkte ik dat ik veranderde. Ik ging bewuster nadenken over wat ik mijn kinderen wil meegeven en merkte dat ik eigenlijk nooit echt mezelf heb durven zijn en meer leefde vanuit wat mijn omgeving van mij verwachtte. Omdat kinderen je een spiegel voorhouden werd ik me ervan bewust dat ik aan mezelf moest gaan werken en door een proces heen moest gaan om de moeder te kunnen worden die ik graag voor ze wil zijn. Ze de juiste handvatten mee te kunnen geven voor nu en later. Rob is een vrolijke en spontane man waardoor de coachingssessies ondanks pittige onderwerpen niet te heftig werden voor mij. Doordat hij mensen goed kan aanvoelen voel je je snel begrepen en kun je je makkelijker openstellen om over allerlei gevoelszaken te kunnen praten ook als je van jezelf geen makkelijke prater bent. Deze manier van coaching was precies wat ik nodig had en ik zou het iedereen aanraden.

Anouk 

De Basistraining Spirituele Bewustwording en Ontwikkeling – Blij en dankbaar dat ik heb meegedaan aan deze training. Mooie duidelijke uitleg van alle onderdelen die behandeld zijn in de training. Fijne meditaties gegeven door  Yvonne met ook de nodige informatie over de onderwerpen die hierbij hoorden werden behandeld. Rob en Yvonne vulden elkaar goed aan. Af een toe met gepaste humor. De afwisseling van theorie en praktijk opdrachten waren prettig.
Het boeiendste vond ik dat ik voor het eerst  een foto reading mocht geven. Nadat ik een oefening had gedaan om je te aarden en te concentreren op het universum kon ik beginnen met  te voelen en vanuit je intuïtie te vertellen. Bij de twee foto’s met ieder een persoon kon ik  precies omschrijven hoe ze waren en hoe ze zich voelden of gevoeld hadden en wat ze wilden. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit op deze manier had gezien en gevoeld. Meestal denk en voel ik wel dingen en klopt het dan wel maar om dit dan hardop te vertellen is toch wel even spannend. Het kwam gewoon vanzelf en daarbij  werd dit ook nog eens gelijk bevestigd. Dit was een bijzondere belevenis. 
Het was heel fijn dat je zelf kon bepalen of je de ervaringen, die je tijdens de les voelde of binnen kreeg, wel of niet wilde delen. Je kon in de training veel vragen stellen en hier ook antwoord op krijgen. Er werd ook goed aandacht geschonken aan cursisten met opkomende emoties. Dit werd besproken en zo nodig even apart  ( 1 op 1 )  begeleid.
Ik besef me nu nog meer,  dat er meer mogelijk is dan ik al besefte.
De training voelt transparant, eerlijk, in harmonie en met respect voor elkaar. Fijn om in een groep te mogen zijn met gelijkgestemden en de verbinding en energie in de groep te kunnen voelen. We hebben een hele leuke  hechte groep  gekregen en het is fijn dat we een leuke aanbieding  hebben gekregen op de volgende trainingen of workshops.
Ik kan iedereen adviseren deze training te volgen.

Silvia

Toen ik las dat Rob op een beurs bij mij in de buurt zou zijn, wist ik dat ik er naar toe “moest” en ik wist niet waarom.
Toen ik later die dag naar huis ging wist ik het wel, ik kreeg van hem een hele heldere reading, waar ik veel aan had.
Een tweetal weken later zag ik dat Rob zijn certificaat gehaald had voor SoulKey therapeut en heb ik een sessie geboekt.
In deze sessie heeft Rob mij meegenomen op een mooie zielenreis, waarin voor mij heel duidelijk werd welke situaties uit vorige levens nog steeds invloed op mij hebben in dit leven.
Werk aan de winkel voor mij, waarbij Rob mij aangeboden heeft te helpen en waar ik zeker gebruik van ga maken.

Nathalie Gruben

 

Vorige week heb ik een coachingstraject afgerond met Rob en Lia. Toen ik zwanger was, heb ik Rob leren kennen op een beurs. Toen mijn dochtertje eenmaal geboren was, heb ik met Rob contact opgenomen om raad te vragen over waarom ze de eerste weken veel huilde en alleen sliep als ik haar vast hield. Naar aanleiding van mijn vraag kwamen Rob en Lia langs om dit te bespreken en hierbij te helpen. 

Tijdens deze ontmoeting kreeg mijn dochtertje van toen 1,5 maand oud een energetische healing van Lia, om weer meer rust in haar lichaampje te brengen. Wat er speelde waren de bekende darmkrampjes van pasgeborenen, maar ook veel angst en onrust in haar lijfje. 

Hierover heb ik van hen informatie en praktische tips gekregen, wat voor mijn gevoel aansloot op het gedrag van mijn dochter. Na deze ontmoeting en healing, ben ik met deze info aan de slag gegaan en is mijn dochtertje rustiger geworden. Dit was erg geruststellend om te merken!

Bij mijzelf speelden er ook nog een aantal punten waar ik hulp bij kon gebruiken. Via digitale coachingssessies met Rob zijn deze nagenoeg opgelost, in de zin dat ik er weer zelfstandig mee aan de slag kon! Het feit dat deze sessies via beeldbellen gingen, betekende dat ik in mijn eigen vertrouwde woonkamer – aan mezelf kon werken. 

Ik ben goed geholpen door jullie op een informele maar doeltreffende manier, dankjulliewel! 

Mandy de Graaf

 

Lieve Lia en Rob langs deze weg wil ik jullie 1000x danken.
Sedert eind vorig jaar was ik gevallen, gevolg drie gebroken ruggenwervels en een ingedeukte . Tijd met enorm veel pijn, week platte rust ziekenhuis. Helaas de pijn verergerde, operatie terug week ziekenhuis. De pijn verplaatste zich naar mijn onder rug en benen. Kon bijna niks meer, krijg twee maal per week familiehulp. Dank aan een schat van mijn beste FB vriendin kwam ik terecht bij Roblia !
Ongelooflijk, en bijna niet met woorden te omschrijven ……kreeg reiki van Lia en magnetiseren van Rob.
Dit op afstand op afgesproken tijdstip.
Echt woorden tekort wat me overkwam.
Voelde me gedragen , rustig , de pijn ebde weg.
Heb me nooit zo gedragen gevoeld, wat die twee engelen in mij teweeg brachten. Maanden geleden dat ik me zo goed en pijnloos voelde !
Zelfs mijn partner viel het op, dat ik er in tijden niet zo goed uitzag. Eerlijk voor mij is het zo fantastisch !
Jullie zijn prachtmensen, die samen met Lida weer een groot lichtpunt brachten in mijn leven. Zelf raakte ik geïsoleerd van de buitenwereld, waarbij ik mij nog slechter ging voelen.
Van de eerste behandeling reeds resultaat. Dikke dikke merci aan deze drie prachtige mensen !
Christine Maes

Ik heb ook een healing mogen ontvangen van Rob en Lia. Het was heel fijn om te ervaren en ik voelde mij nadien veel beter. Rob en Lia zijn hele liefdevolle en oprechte mensen met een goed hart. Ik reken een healing zeker aan.
Karen de Vries

Ik heb met plezier een healing van ze mogen ontvangen.
Heb al meerdere healings van anderen mogen ontvangen.
Maar deze healing was toch echt de beste.
De healing was heel krachtig en liefdevol.
Het mooie is dat na de healing hele bijzondere dingen op mijn pad kwamen.
Echt een aanrader dus.
Lida Den Hartog

Rob, bedankt voor de Ster tarotlegging die ik heb gewonnen! Ik ga een en ander laten bezinken, maar kan hier al heel veel in herkennen! Ga beslist nog vaker contact met jullie opnemen!
Jose de Waal

Lieve Rob & Lia, ik richt in deze recensie mijn dankbaarheid naar jullie. Ik heb net een mooie en bijzondere healing van jullie mogen ontvangen, ik voel mij gezegend. De beleving op het moment zelf en daarna de bevestiging van jullie kant, was heel bijzonder. Zo zie je dat beleving, energie en spirituele verbinding geen grenzen heeft. En niet gebonden is aan plaats en tijd. En mooi hoe in vertrouwen energie en verbinding mag samenkomen, om te helen en verder te groeien. Dank jullie wel lieve Lia en Rob, jullie zijn twee mooie spirits en samen zijn jullie krachten nog mooier & sterker gebundeld. Namaste!
Esmeralda Sitompul