Recensies

De afgelopen maanden hebben digitale coachingssessies met Rob mij erg goed geholpen om dichter bij mezelf te komen. Om erachter te komen wie ik nu eigenlijk ben. Sinds ik moeder ben geworden merkte ik dat ik veranderde. Ik ging bewuster nadenken over wat ik mijn kinderen wil meegeven en merkte dat ik eigenlijk nooit echt mezelf heb durven zijn en meer leefde vanuit wat mijn omgeving van mij verwachtte. Omdat kinderen je een spiegel voorhouden werd ik me ervan bewust dat ik aan mezelf moest gaan werken en door een proces heen moest gaan om de moeder te kunnen worden die ik graag voor ze wil zijn. Ze de juiste handvatten mee te kunnen geven voor nu en later. Rob is een vrolijke en spontane man waardoor de coachingssessies ondanks pittige onderwerpen niet te heftig werden voor mij. Doordat hij mensen goed kan aanvoelen voel je je snel begrepen en kun je je makkelijker openstellen om over allerlei gevoelszaken te kunnen praten ook als je van jezelf geen makkelijke prater bent. Deze manier van coaching was precies wat ik nodig had en ik zou het iedereen aanraden.

Anouk 

De Basistraining Spirituele Bewustwording en Ontwikkeling – Blij en dankbaar dat ik heb meegedaan aan deze training. Mooie duidelijke uitleg van alle onderdelen die behandeld zijn in de training. Fijne meditaties gegeven door  Yvonne met ook de nodige informatie over de onderwerpen die hierbij hoorden werden behandeld. Rob en Yvonne vulden elkaar goed aan. Af een toe met gepaste humor. De afwisseling van theorie en praktijk opdrachten waren prettig.
Het boeiendste vond ik dat ik voor het eerst  een foto reading mocht geven. Nadat ik een oefening had gedaan om je te aarden en te concentreren op het universum kon ik beginnen met  te voelen en vanuit je intuïtie te vertellen. Bij de twee foto’s met ieder een persoon kon ik  precies omschrijven hoe ze waren en hoe ze zich voelden of gevoeld hadden en wat ze wilden. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit op deze manier had gezien en gevoeld. Meestal denk en voel ik wel dingen en klopt het dan wel maar om dit dan hardop te vertellen is toch wel even spannend. Het kwam gewoon vanzelf en daarbij  werd dit ook nog eens gelijk bevestigd. Dit was een bijzondere belevenis. 
Het was heel fijn dat je zelf kon bepalen of je de ervaringen, die je tijdens de les voelde of binnen kreeg, wel of niet wilde delen. Je kon in de training veel vragen stellen en hier ook antwoord op krijgen. Er werd ook goed aandacht geschonken aan cursisten met opkomende emoties. Dit werd besproken en zo nodig even apart  ( 1 op 1 )  begeleid.
Ik besef me nu nog meer,  dat er meer mogelijk is dan ik al besefte.
De training voelt transparant, eerlijk, in harmonie en met respect voor elkaar. Fijn om in een groep te mogen zijn met gelijkgestemden en de verbinding en energie in de groep te kunnen voelen. We hebben een hele leuke  hechte groep  gekregen en het is fijn dat we een leuke aanbieding  hebben gekregen op de volgende trainingen of workshops.
Ik kan iedereen adviseren deze training te volgen.

Silvia

Toen ik las dat Rob op een beurs bij mij in de buurt zou zijn, wist ik dat ik er naar toe “moest” en ik wist niet waarom.
Toen ik later die dag naar huis ging wist ik het wel, ik kreeg van hem een hele heldere reading, waar ik veel aan had.
Een tweetal weken later zag ik dat Rob zijn certificaat gehaald had voor SoulKey therapeut en heb ik een sessie geboekt.
In deze sessie heeft Rob mij meegenomen op een mooie zielenreis, waarin voor mij heel duidelijk werd welke situaties uit vorige levens nog steeds invloed op mij hebben in dit leven.
Werk aan de winkel voor mij, waarbij Rob mij aangeboden heeft te helpen en waar ik zeker gebruik van ga maken.

Nathalie Gruben

 

Vorige week heb ik een coachingstraject afgerond met Rob en Lia. Toen ik zwanger was, heb ik Rob leren kennen op een beurs. Toen mijn dochtertje eenmaal geboren was, heb ik met Rob contact opgenomen om raad te vragen over waarom ze de eerste weken veel huilde en alleen sliep als ik haar vast hield. Naar aanleiding van mijn vraag kwamen Rob en Lia langs om dit te bespreken en hierbij te helpen. 

Tijdens deze ontmoeting kreeg mijn dochtertje van toen 1,5 maand oud een energetische healing van Lia, om weer meer rust in haar lichaampje te brengen. Wat er speelde waren de bekende darmkrampjes van pasgeborenen, maar ook veel angst en onrust in haar lijfje. 

Hierover heb ik van hen informatie en praktische tips gekregen, wat voor mijn gevoel aansloot op het gedrag van mijn dochter. Na deze ontmoeting en healing, ben ik met deze info aan de slag gegaan en is mijn dochtertje rustiger geworden. Dit was erg geruststellend om te merken!

Bij mijzelf speelden er ook nog een aantal punten waar ik hulp bij kon gebruiken. Via digitale coachingssessies met Rob zijn deze nagenoeg opgelost, in de zin dat ik er weer zelfstandig mee aan de slag kon! Het feit dat deze sessies via beeldbellen gingen, betekende dat ik in mijn eigen vertrouwde woonkamer – aan mezelf kon werken. 

Ik ben goed geholpen door jullie op een informele maar doeltreffende manier, dankjulliewel! 

Mandy de Graaf

 

 

Lieve Lia en Rob langs deze weg wil ik jullie 1000x danken.
Sedert eind vorig jaar was ik gevallen, gevolg drie gebroken ruggenwervels en een ingedeukte . Tijd met enorm veel pijn, week platte rust ziekenhuis. Helaas de pijn verergerde, operatie terug week ziekenhuis. De pijn verplaatste zich naar mijn onder rug en benen. Kon bijna niks meer, krijg twee maal per week familiehulp. Dank aan een schat van mijn beste FB vriendin kwam ik terecht bij Roblia !
Ongelooflijk, en bijna niet met woorden te omschrijven ……kreeg reiki van Lia en magnetiseren van Rob.
Dit op afstand op afgesproken tijdstip.
Echt woorden tekort wat me overkwam.
Voelde me gedragen , rustig , de pijn ebde weg.
Heb me nooit zo gedragen gevoeld, wat die twee engelen in mij teweeg brachten. Maanden geleden dat ik me zo goed en pijnloos voelde !
Zelfs mijn partner viel het op, dat ik er in tijden niet zo goed uitzag. Eerlijk voor mij is het zo fantastisch !
Jullie zijn prachtmensen, die samen met Lida weer een groot lichtpunt brachten in mijn leven. Zelf raakte ik geïsoleerd van de buitenwereld, waarbij ik mij nog slechter ging voelen.
Van de eerste behandeling reeds resultaat. Dikke dikke merci aan deze drie prachtige mensen !
Christine Maes

 

Ik heb ook een healing mogen ontvangen van Rob en Lia. Het was heel fijn om te ervaren en ik voelde mij nadien veel beter. Rob en Lia zijn hele liefdevolle en oprechte mensen met een goed hart. Ik reken een healing zeker aan.
Karen de Vries

 

Ik heb met plezier een healing van ze mogen ontvangen.
Heb al meerdere healings van anderen mogen ontvangen.
Maar deze healing was toch echt de beste.
De healing was heel krachtig en liefdevol.
Het mooie is dat na de healing hele bijzondere dingen op mijn pad kwamen.
Echt een aanrader dus.
Lida Den Hartog

 

Rob, bedankt voor de Ster tarotlegging die ik heb gewonnen! Ik ga een en ander laten bezinken, maar kan hier al heel veel in herkennen! Ga beslist nog vaker contact met jullie opnemen!
Jose de Waal

 

Lieve Rob & Lia, ik richt in deze recensie mijn dankbaarheid naar jullie. Ik heb net een mooie en bijzondere healing van jullie mogen ontvangen, ik voel mij gezegend. De beleving op het moment zelf en daarna de bevestiging van jullie kant, was heel bijzonder. Zo zie je dat beleving, energie en spirituele verbinding geen grenzen heeft. En niet gebonden is aan plaats en tijd. En mooi hoe in vertrouwen energie en verbinding mag samenkomen, om te helen en verder te groeien. Dank jullie wel lieve Lia en Rob, jullie zijn twee mooie spirits en samen zijn jullie krachten nog mooier & sterker gebundeld. Namaste!
Esmeralda Sitompul