Wie zijn wij?

 

Spiritueel Centrum InnerJoy o.l.v. Rob en Lia Braam

InnerJoy is een spiritueel centrum met een heldere visie. Gezamenlijk hebben wij de ambitie om wereldwijd een netwerk van spirituele centra neer te zetten om mensen met elkaar te verbinden. Op deze wijze zal het ons lukken iedereen te kunnen helpen. Dit kunnen wij uiteraard niet alleen. Wij zijn ons bewust, dat we hiervoor zo veel als mogelijk zullen moeten samenwerken. Samenwerking is de sleutel tot verbinding. Wij streven dan ook naar het bundelen van de krachten om onze ambitie te verwezenlijken. Te beginnen met dit mooie spirituele centrum in Gouda.

 

 

Rob Braam

Rob is als eigenaar van InnerJoy de brenger van overzicht, structuur, creativiteit en een “personal touch” binnen al uw persoonlijke informatie over bewustzijn, verbindingen en groei. Hij is het begeleidende, adviserende en trainende gezicht van InnerJoy. Hierbij worden zijn mediamieke gaven in zijn coachende rol als middel ingezet om snel tot de kern te kunnen komen.

Lia Braam

Lia is als mede-eigenaar van InnerJoy de liefdevolle motor en helende en belezen kracht achter dit spirituele centrum met een enorme dosis levenservaring. Zij is het gezicht en uw helpende hand op het gebied van healing. Met haar sterk ontwikkelde helende handen is zij in staat diverse klachten, kwalen en negatieve gedachten weg te nemen en innerlijke rust en positieve energie te doen ontstaan.

 

 

Peter de Waal

Peter is als senior business coach van Innerjoy de drijvende kracht achter de afdeling Bedrijfscoaching. Met zijn ervaring als bedrijfsadviseur en bedrijfscoach weet hij het beste uit uw bedrijf, uzelf en de medewerkers te halen. Zijn kracht is mensen sterker te laten worden en te groeien in hun persoonlijke en spirituele leven. Tevens heeft hij enorm krachtig helende handen, waarmee mensen geholpen worden bij diverse kwalen en blokkades in hun lichaam.

Passie

Onze passie is u weer het gevoel te geven mens te zijn en ervoor zorg te dragen, dat u bewuster, positiever en gelukkiger in het leven staat. Het geeft ons hierbij voldoening als u het gevoel krijgt zich prettiger te voelen en van het begin tot aan de nazorg het gevoel heeft ècht geholpen te zijn.

Plezier

Dit alles vindt plaats in een plezierige, sfeervolle en sociale omgeving.