Wie zijn wij?

 

Spiritueel Centrum InnerJoy o.l.v. Rob en Lia Braam.

Wij zijn twee spiritueel ontwikkelde mensen, die elkaar wat beter zijn gaan leren kennen toen we lid werden van een besloten spirituele Facebook groep. Meer en meer ontstond er een feest der herkenning. In praktisch alles lijken we op elkaar. Ironisch genoeg kenden we elkaar voordien 8 jaar lang zeer oppervlakkig als buren. Bizar hoe mensen dan toch ineens naar elkaar toe worden gezogen! 

Lia is de liefdevolle motor en helende en belezen kracht achter dit spirituele centrum met een enorme dosis levenservaring. Zij is het gezicht en uw helpende hand op het gebied van healing. Met haar sterk ontwikkelde helende handen is zij in staat diverse klachten, kwalen en negatieve gedachten weg te nemen en innerlijke rust en positieve energie te doen ontstaan.

Rob is de man, die structuur, creativiteit en een “personal touch” aanbrengt in de brij van informatie over groei, bewustzijn en verbindingen. Hij is het begeleidende, adviserende en trainende gezicht van InnerJoy met mediamieke gaven, die als hulpmiddel worden ingezet om snel tot de kern te kunnen komen.

Samen hebben wij de ambitie om wereldwijd een netwerk van spirituele centra neer te zetten om mensen met elkaar te verbinden. Op deze wijze zal het ons lukken iedereen te kunnen helpen. Dit kunnen wij uiteraard niet alleen. Wij zijn ons bewust, dat we hiervoor zo veel als mogelijk zullen moeten samenwerken. Samenwerking is één van de belangrijkste factoren, die verbinding mogelijk maakt. Wij streven dan ook naar het bundelen van de krachten om onze ambitie te verwezenlijken. Te beginnen bij dit spirituele centrum.

Passie

Onze passie is u weer het gevoel te geven mens te zijn en ervoor zorg te dragen, dat u bewuster, positiever en gelukkiger in het leven staat. Het geeft ons hierbij voldoening als u het gevoel krijgt zich prettiger te voelen en van het begin tot aan de nazorg het gevoel heeft ècht geholpen te zijn.

Plezier

Dit alles vindt plaats in een plezierige, sfeervolle en sociale omgeving.